Müdürlüğümüze Planlaması Yapılan 26. Dönem POMEM Öğrenci Adaylarının Dikkatine
  01 Ekim 2020

26.DÖNEM POLİS MESLEK EĞİTİMİ İÇİN MÜDÜRLÜĞÜMÜZE PLANLAMASI YAPILAN ÖĞRENCİ ADAYLARININ DİKKATİNE !!!

OKULA GİRİŞTE HES (Hayat Eve Sığar) KODU SORGULAMASI YAPILACAĞINDAN TÜM ADAYLARIN HES KODLARINI ALMALARI MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞTE İBRAZ ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

MÜDÜRLÜĞÜMÜZE PLANLANAN ADAY ÖĞRENCİLERİN GEÇİCİ KAYIT İÇİN 06/10/2020 SALI GÜNÜ EN GEÇ SAAT 17:00’a KADAR MÜDÜRLÜĞÜMÜZDE HAZIR OLMALARI GEREKMEKTEDİR. ZAMANINDA GELMEYEN ADAYLAR HAKLARINI KAYBEDECEKTİR.

(ÖĞRENCİ ADAYLARININ KAYITLARI SADECE 06/10/2020 SALI GÜNÜ YAPILACAKTIR.)

(Geçici kaydı yapılan adaylar Müdürlüğümüzde yatılı olarak kalacaklardır.)

TÜM BELGELERİN ASILLARI GETİRİLECEKTİR. GEÇİCİ KAYIT ESNASINDA İSTENİLEN BELGELERİN ASILLARINI GETİREMEYEN ADAYLAR NOTER TASDİKLİ ÖRNEKLERİNİ VEREBİLİRLER.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

AŞAĞIDA BAHSİ GEÇEN EVRAKLARIN VERİLEN SIRALAMAYA GÖRE MAVİ RENKLİ ŞEFFAF KAPAKLI DOSYALARA TAKILARAK GETİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

1- MEZUN OLDUĞU ÜNİVERSİTEYE AİT DİPLOMA VEYA GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİNİN ASLI VE 2 ADET FOTOKOPİSİ; diplomasını kaybedenler için öğrenim durum belgesi (Yüksek lisans eğitimine devam etmesi nedeniyle üniversite diploması yanında bulunmayan adaylar, diplomalarının aslı yerine yüksek lisans yaptığı üniversite/enstitü/yüksekokul tarafından onaylanan diploma örneği ile birlikte yüksek lisans eğitimine devam ettiğini gösterir onaylı belgelerini getireceklerdir) (yüksek lisans, doktora vs. diploması olanlar da belgelerinin asıllarını getirecektir)- TEZLİ-TEZSİZ YÜKSEK LİSANS BİTİRMİŞ OLANLARIN DİPLOMA ASLI VE 2 ADET FOTOKOPİSİ.

2- LİSEDE HAZIRLIK SINIFINI OKUYANLAR, LİSEYİ 4 YIL OKUYANLAR (teknik lise, öğretmen lisesi) DİPLOMASINDA 4 YIL, 1+3 YIL, 3+1 YIL, HAZIRLIK+ 3 YIL İBARESİ OLANLAR VARSA DİPLOMA ASLINI VE 2 ADET FOTOKOPİSİNİ VEYA ONAYLI ÖRNEĞİNİ, YOKSA MEZUN OLDUĞU OKULDAN ALINACAK İMZALI VE MÜHÜRLÜ AYRI BİR BELGE GETİRECEKLERDİR. (Liseyi 2009 ve sonrasında bitiren adayların diploma veya hazırlık belgesi getirmelerine gerek yoktur)

3- NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİ (2 ADET)

4- EVLİ OLANLAR EVLİLİK CÜZDANI ASLI İLE BİRLİKTE İLK 3 SAYFASININ 2 ADET FOTOKOPİSİ.

5- KAN GRUBU KARTI (Ehliyet veya Nüfus Cüzdanında yazıyorsa fotokopileri yeterli olacaktır) (1 ADET)

6- SON ALTI AY İÇİNDE ÇEKİLMİŞ 8 (SEKİZ) ADET VESİKALIK FOTOĞRAF. (Fotoğrafların tamamının arkasına AD/SOYAD VE TC.KİMLİK NUMARALI YAZILACAKTIR)

7- EHLİYET FOTOKOPİSİ (olanlar için)

8- İSİM DEĞİŞİKLİĞİ VE YAŞ TAHSİSİ OLANLAR BUNLARLA İLGİLİ

MAHKEME KARARLARINI YANLARINDA GETİRECEKLERDİR. (ONAYLI)

9-ADRESLİ VUKUATLI NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ (BARKODLU E-DEVLET ÇIKTISI OLUR)

NOT:

HER ÖĞRENCİ ADAYI SAĞLIK KURULU RAPORU İÇİN SON 2 (İKİ) YILLIK İLAÇ GEÇMİŞİNİ TEMİN EDEREK MUTLAK SURETTE GETİRECEKLERDİR. (ECZANELERDEN, AİLE HEKİMLERİNDEN TEMİN EDİLEBİLİR)

KAYIT İŞLEMLERİNDE TAMAMLANABİLMESİ İÇİN YUKARIDA İSTENİLEN TÜM BELGELERİN EKSİKSİZ OLARAK GETİRİLMESİ, GEREKMEKTEDİR.

ÖNEMLİ

ADAYLARIN EĞİTİM İÇİN YANINDA GETİRECEĞİ MALZEMELER (PANDEMİ SÜRECİNDEN DOLAYI ÇARŞI İZNİ OLMACAĞI DEĞERLENDİRİLEREK GETİRİLECEK EŞYALARIN MİKTARININ BUNA GÖRE TERCİH EDİLMESİ)

1. Koyu Renk Ceket (Siyah veya Koyu Lacivert), Kumaş pantolon (siyah veya lacivert), Gömlek (Mavi Renk), Kravat (Lacivert veya Siyah),
  2. Eğitimi süresi içerisinde giyilebilecek tabanı düz olan siyah veya lacivert ayakkabı.
  3. Spor Ayakkabısı (Siyah veya Koyu Lacivert) ve Eşofman Takımı (Siyah veya Koyu Lacivert).
  4. Pijama Takımı, Terlik, El ve Banyo Havlusu, kişisel temizlik malzemeleri.
  5. Başörtü takacak bayan adaylar koyu lacivert düz ve desensiz başörtüsü getirmeleri.
  6. Yeteri kadar iç Çamaşırı ve siyah Çorap.
  7. MEVSİM ŞARTLARI DİKKATE ALINARAK MONT VEYA BENZERİ (siyah veya lacivert) GİYECEK GETİRİLMESİ.

8- HER ÖĞRENCİ ADAYI YANINDA NOT DEFTERİ, MAVİ TÜKENMEZ KALEM İLE KURŞUN KALEM GETİRECEKLERDİR.

***POMEM’DE KULLANIMI YASAK OLAN, GETİRİLMEYECEK VE KESİNLİKLE EMANET ALINMAYACAK MALZEMELER***

1- Ses ve Görüntü Kayıt Özelliği Olan AKILLI CEP TELEFONU, Powerbank, Bilgisayar, Tablet,

Fotoğraf Makinası, Kamera ve benzeri Elektronik Cihazlar,

2- Her türlü Oyun Aleti, Aracı ve Malzemesi,

3- Her türlü Yiyecek ve İçecek Malzemesi,

4- Dr. Raporu ve Reçetesi Bulunmayan Bitkisel veya Tıbbi İlaçlar ve her türlü Tıbbi Malzeme,

5- Her türlü Kesici ve Delici Aletler ( Ustura, açık jilet vb.) getirilmeyecektir.

6- Öğrenciler, alyans ve saat haricinde başka takı ve aksesuarı yanında bulundurmayacaktır.

7- Her türlü siyasi veya ideolojik yayın ve malzemeler okula getirilmeyecektir.

8- Elektrikli veya şarjlı saç düzleştiricisi ve maşası kesinlikle getirilmeyecektir.

SAÇ KURUTMA MAKİNASI GETİRİLEBİLİR.

TAAHHÜT SENEDİ ASILLARI EVRAKLAR İLE BİRLİKTE MUTLAKA GETİRİLECEKTİR.

Haber Paylaş