HABERLER

Güven Masası ve Davranış İlkeleri - Etkin İletişim ve Pozitif İletişim Becerileri Konulu Konferanslar
  12 Mart 2020

12.03.2020 Perşembe günü Müdürlüğümüz konferans salonunda Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Niyazi TURGAY,  Asayiş Daire Başkanı Sayın Levent TUNCER, Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezleri Amirleri ve Güven Masası Çalışanları, Müdürlüğümüz personeli ve öğrencilerimizin katılımıyla; Asayiş Daire Başkan Yardımcısı Özer  BİLGEHAN tarafından “Güven Masası ve Davranış İlkeleri” konulu konferans, Prof. Dr. Şenol YAPRAK ve Öğr. Gör. Ayşen LAÇİNEL’in katılımlarıyla “Etkin İletişim ve Pozitif İletişim Becerileri” konulu iki farklı konferans düzenlenmiştir.

Alanında uzman konuşmacılar tarafından verilen konferanslarla görev başındaki personelimize ve öğrencilerimize mesleki bilgi ve tecrübe kazandırılması sağlanmıştır.

Haber Paylaş