15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı
  15 Temmuz 2024

15 Temmuz 2024 Pazartesi günü, personel ve öğrencilerimizin katılımlarıyla "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı" düzenlenmiştir. Hain darbe girişiminin unutulmaması ve unutturulmaması, aynı zamanda kahraman milletimizin cesareti, onurlu direnişinin sembolü olan aziz şehit ve gazilerimizin anılması adına yapılan program, Aksaray Şehitliği'nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlamıştır. Kuran-ı Kerim tilaveti ile kabir ziyaretleri gerçekleştirilerek Müdürlüğümüz konferans salonunda personel ve öğrencilerimizin katılımlarıyla 15 Temmuz Darbe Girişimi konulu video sunumu ve Sayın Cumhurbaşkanımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı konulu ulusa seslenişi canlı olarak izlenmiştir.

Haber Paylaş