DUYURULAR

27 Aralık 2023

TRANSKRİPT, MEZUNİYET BELGESİ VE DERS MÜFREDATI İÇİN

İSTENEN BELGELER

Aksaray Polis Meslek Yüksek Okulundan mezun olan öğrencilerimiz, bir üst okula veya başka bir yüksekokula kayıt yaptıracakları takdirde bazı derslerden muaf olmak için kayıt yaptıracakları okullar kendilerinden transkript ile muaf olacakları derslere ait ders içeriklerini talep etmektedirler.

Transkript Mezuniyet Belgesi ve ders müfredatı için İstenen belgeler

• Transkript için 135 TL ücret, Polis Akademisi Başkanlığının Halk Bankası Ankara / Gölbaşı Şubesine TR26 0001 2009 3850 0080 0000 16 İBAN numaralı hesabına;

• Mezuniyet Belgesi için 135 TL ücret, bulunduğu ilin saymanlık müdürlüğünden veya Ziraat Bankası Şubelerinden (EFT, Cep havale, Bankamatik vs. yapılan işlemler geçersizdir), Aksaray Muhasebe Müdürlüğü adına Ziraat Bankası TR68 0001 0000 2600 0010 0059 17 İBAN numaralı hesabına;

• Muaf olmak istedikleri her ders müfredatı için 5 TL bulunduğu ilin saymanlık müdürlüğünden veya Ziraat Bankası Şubelerinden (EFT, Cep havale, Bankamatik vs. yapılan işlemler geçersizdir), Aksaray Muhasebe Müdürlüğü adına Ziraat Bankası TR68 0001 0000 2600 0010 0059 17 İBAN numaralı hesabına yatırılarak;

Dilekçe ekine dekont eklenerek Müdürlüğümüz Posta ile gönderecektir. (Acil durumlarda 0 382 215 38 88 numaralı faks numarasına dilekçe ve eki gönderilerek 5 iş günü içinde belgenin aslı posta ile Müdürlüğümüze  gönderilmesi gerekmektedir.)

DİLEKÇEDE BULUNMASI GEREKEN BİLGİLER

• Hangi yıl mezun olduğu,
  • Sınıfı, öğrenci okul numarası,
  • İstediği evrak (ders içeriği, mezuniyet belgesi veya transkript belgesi)
  • Açık adresi, iletişim bilgileri, telefon numarası, tarih

Müdürlüğümüzce hazırlanan evraklar karşı ödemeli PTT posta ile adreslerine en kısa sürede gönderilecektir.​

ÖNEMLİ UYARI

1-Ders Müfredatı ücretlerinde, İngilizce- 1, İngilizce-2 gibi dersler ayrı ders olarak  değerlendirildiğinden 10 TL olarak ücret yatırılacaktır.

2-Para yatırılan dekontun açıklama kısmında Aksaray Şehit Önder Güzel POMEM Müdürlüğü ve istediğiniz belgenin ismi yazılacak (Transkript, Mezuniyet Belgesi, Ders Müfredatı ücreti.)

Haber Paylaş