Müdürlüğümüze Planlaması Yapılan 23. Dönem POMEM Öğrenci Adaylarının Dikkatine
  13 Mart 2019

23.DÖNEM POLİS MESLEK EĞİTİMİ İÇİN MÜDÜRLÜĞÜMÜZE PLANLAMASI YAPILAN ÖĞRENCİ ADAYLARININ DİKKATİNE !!!

MÜDÜRLÜĞÜMÜZE PLANLANAN ADAY ÖĞRENCİLERİN GEÇİCİ KAYIT İÇİN 18/03/2019 PAZARTESİ GÜNÜ EN GEÇ SAAT 17:00’ ye KADAR MÜDÜRLÜĞÜMÜZDE HAZIR OLMALARI GEREKMEKTEDİR. ZAMANINDA GELMEYEN ADAYLAR HAKLARINI KAYBEDECEKTİR.

(Geçici kaydı yapılan adaylar Müdürlüğümüzde yatılı olarak kalacaklardır.)

TÜM BELGELERİN ASILLARI GETİRİLECEKTİR. GEÇİCİ KAYIT ESNASINDA İSTENİLEN BELGELERİN ASILLARINI GETİREMEYEN ADAYLAR NOTER TASDİKLİ ÖRNEKLERİNİ VEREBİLİRLER. ANCAK EĞİTİM ÖĞRETİMİN BAŞLAMA TARİHİNDE  BU BELGELERİN ASILLARINI İBRAZ ETMEK ZORUNDADIRLAR AKSİ TAKTİRDE KESİN KAYITLARI YAPILMAYACAKTIR.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- MEZUN OLDUĞU ÜNİVERSİTEYE AİT DİPLOMA VEYA GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİNİN ASLI VE 2 ADET FOTOKOPİSİ; diplomasını kaybedenler için öğrenim durum belgesi (Yüksek lisans eğitimine devam etmesi nedeniyle üniversite diploması yanında bulunmayan adaylar, diplomalarının aslı yerine yüksek lisans yaptığı üniversite/enstitü/yüksekokul tarafından onaylanan diploma örneği ile birlikte yüksek lisans eğitimine devam ettiğini gösterir onaylı belgelerini getireceklerdir) (yüksek lisans, doktora vs. diploması olanlar da belgelerinin asıllarını getirecektir)- TEZLİ-TEZSİZ YÜKSEK LİSANS BİTİRMİŞ OLANLARIN DİPLOMA ASLI VE 2 ADET FOTOKOPİSİ.

2- ORTAOKUL VE LİSEDE HAZIRLIK SINIFINI OKUYANLAR, LİSEYİ 4 YIL OKUYANLAR (teknik lise, öğretmen lisesi) DİPLOMASINDA 4 YIL, 1+3 YIL, 3+1 YIL, HAZIRLIK+ 3 YIL İBARESİ OLANLAR VARSA DİPLOMA ASLINI VE 2 ADET FOTOKOPİSİNİ VEYA ONAYLI ÖRNEĞİNİ, YOKSA MEZUN OLDUĞU OKULDAN ALINACAK İMZALI VE MÜHÜRLÜ AYRI BİR BELGE GETİRECEKLERDİR. (Liseyi 2009 ve sonrasında bitiren adayların diploma veya hazırlık belgesi getirmelerine gerek yoktur)

3-TÜM ERKEK ADAYLAR İÇİN ASKERLİK DURUM BELGESİ, ASKERLİK HİZMETİNİ YAPMIŞ YA DA MUAF OLAN ADAYLARDAN TERHİS BELGESİ (YA DA MUAFİYET BELGESİ) ASLI VE 2 ADET FOTOKOPİSİ (E-DEVLET KABUL EDİLMEYECEKTİR)

4- NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİ (2 ADET)

5- EVLİ OLANLAR EVLİLİK CÜZDANI İLE BİRLİKTE İLK 3 SAYFASININ 2 ADET FOTOKOPİSİ.

6- KAN GRUBU KARTI (Ehliyet veya Nüfus Cüzdanında yazıyorsa fotokopileri yeterli olacaktır) (1 ADET)

7- SON ALTI AY İÇİNDE ÇEKİLMİŞ 8 (SEKİZ) ADET VESİKALIK FOTOĞRAF (Erkek adaylar için Fotoğraflar Takım Elbiseli, Kravat ve Gömlekli Olacak, Fotoğrafta Sakal ve Bıyık Kesinlikle Olmayacaktır.)

8- EHLİYET FOTOKOPİSİ (olanlar için)

9- İSİM DEĞİŞİKLİĞİ VE YAŞ TAHSİSİ OLANLAR BUNLARLA İLGİLİ MAHKEME KARARLARINI YANLARINDA GETİRECEKLERDİR.

10- HER ÖĞRENCİ ADAYI YANINDA NOT DEFTERİ İLE MAVİ TÜKENMEZ KALEM GETİRECEKLERDİR.

11- ÖĞRENCİ ADAYLARININ KENDİSİ VEYA EŞİNİN ŞÜPHELİ/SANIK OLARAK DEVAM EDEN VEYA TAMAMLANMIŞ MAHKEMELERİ VARSA, BUNA İLİŞKİN TÜM BELGELERİN İLGİLİ SAVCILIKTAN/MAHKEMEDEN MÜHÜRLÜ/ONAYLI SURETLERİNİ MUTLAKA GETİRMELERİ GEREKMEKTEDİR.

NOT: 1) Hiçbir evrakın e-devlet (barkod) çıktısı kabul edilmeyecek. Asılları getirilecektir.

2) HER ÖĞRENCİ ADAYI SAĞLIK KURULU RAPORU İÇİN SON 1 (BİR) YILLIK İLAÇ GEÇMİŞİNİ TEMİN EDEREK MUTLAK SURETTE GETİRECEKLERDİR.

KAYIT İÇİN GELECEK TÜM ERKEK ÖĞRENCİLER, EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZE GELMEDEN ÖNCE SAÇ VE SAKAL TRAŞI OLACAKLAR, BAYAN ADAYLARIN İSE SAÇLARI BOYALI OLMAYACAKTIR.

KAYIT İŞLEMLERİNDE TAMAMLANABİLMESİ İÇİN YUKARIDA İSTENİLEN TÜM BELGELERİN EKSİKSİZ OLARAK GETİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

ÖNEMLİ

ADAYLARIN İNTİBAK EĞİTİMİ İÇİN YANINDA GETİRECEĞİ MALZEMELER

1- Koyu Renk Ceket (Siyah veya Lacivert), Kumaş pantolon (koyu renk – siyah yada lacivert), Gömlek (Mavi Renk), Kravat (Lacivert veya Siyah), İç Çamaşırı ve Siyah Çorap.

2- Spor Ayakkabısı ve Eşofman Takımı (Koyu Renkli).

3- Pijama Takımı, Terlik, El ve Banyo Havlusu.

4- Tıraş Malzemeleri.

5- Başörtüsü takacak bayan adaylar için lacivert renkli başörtüsü.

***POMEM’DE KULLANIMI YASAK OLAN, GETİRİLMEYECEK VE KESİNLİKLE EMANET ALINMAYACAK MALZEMELER***

1- Ses ve Görüntü Kayıt Özelliği Olan Akıllı Cep Telefonu, Powerbank, Bilgisayar, Tablet, Fotoğraf Makinası, Kamera ve benzeri Elektronik Cihazlar,

2- Her türlü Oyun Aleti, Aracı ve Malzemesi,

3- Her türlü Yiyecek ve İçecek Malzemesi,

4- Dr. Raporu ve Reçetesi Bulunmayan Bitkisel veya Tıbbi İlaçlar ve her türlü Tıbbi Malzeme,

5- Her türlü Kesici ve Delici Aletler ( Ustura, açık jilet vb.) getirilmeyecektir.

6- Öğrenciler, alyans ve saat haricinde başka takı ve aksesuarı yanında bulundurmayacaktır.

7- Her türlü siyasi veya ideolojik yayın ve malzemeler okula getirilmeyecektir.

8- Elektrikli veya şarjlı saç düzleştiricisi ve maşası kesinlikle getirilmeyecektir.

Haber Paylaş